ЖК «Іллінський» – сучасний житловий комплекс в історичному центрі Києва

А також це місто можливостей – жити в столиці мріє практично кожен і багатьом вдається придбати київську нерухомість. Попит породжує пропозицію, місто стрімко розвивається і розширюється.

Серед покупців традиційно високим попитом користуються новобудови в центрі Києва. Продумані архітектурні рішення, високоякісні матеріали, комплексний підхід до зручності проживання, підземний паркінг, безпечна внутрішня територія, що охороняється – новобудови центру Києва пропонують тільки найкраще!

Перед купівлею житла перед інвесторами постає питання локації – як врахувати всі можливі нюанси, щоб зробити правильний вибір. Центральні райони мають масу переваг перед спальними і тим більше, перед передмістям.

Якщо вже жити в столиці – то тільки в центрі! Розглянемо всі переваги квартири в центрі Києва і деталі, на які потрібно звернути увагу, щоб прийняти правильне рішення і вибрати своє ідеальне київське житло.

Купити квартиру в Києві в центрі, переваги

У першу чергу, купувати житло в центрі столиці варто виходячи з раціональних міркувань. Сучасні проекти новобудов змагаються між собою в концептуальності, комфорті, нестандартних архітектурних рішеннях і, звичайно, у високій якості житла. А це означає, що кожен зможе підібрати комплекс, філософія якого найбільш підходить до Ваших вподобань і ритму життя. Спокійні камерні будинку в історичному центрі або інноваційні житлові комплекси в найжвавіших місцях столиці. Печерський, Шевченківський, Подільський район – кожен із них має багату інфраструктуру і свої неповторні особливості.

Жити в ЖК в центрі столиці – це престижно і статусно, це вигідне елітне оточення, яким не може похвалитися жоден із сусідніх районів. На окрему увагу заслуговує вид з вікон – купити квартиру в новобудові в центрі Києва варто вже заради прекрасних панорам міста, яке ніколи не спить. Великий вибір варіантів нетипових планувань різного метражу дозволить реалізувати будь-яке дизайнерське рішення і планувати кімнати на свій смак. У центральних новобудовах крім квартир, можна купувати пентхауси з власними терасами на даху. Купувати нерухомість в центральних районах вигідно – квартири в центрі не падають в ціні. Стала думка, що квартири в центрі Києва купити досить дорого, невірна – забудовники пропонують вигідні умови розстрочки.

Переваги житла в центральному районі:

  • Великий вибір пропозицій дозволить підібрати оптимальний варіант;
  • Висока якість будівельно-інженерних рішень із застосуванням останніх технологій, з урахуванням сучасних трендів;
  • Максимальний ступінь приватності і безпеки;
  • Престижне житло, особливе елітне оточення;
  • Широкий вибір унікальних планувань;
  • Вигідне капіталовкладення.

Купити квартиру в центрі Києва це зручно!

Купувати квартиру в центральному районі, значить, цінувати свій час. Відмінно розвинена інфраструктура і хороша транспортна доступність дозволяють планувати свій день до хвилин. Близькість центральних станцій метро також є плюсом. Купити квартиру в центрі Києва – це значить бути в гущі подій, жити різнобічним насиченим київським життям. Це можливість користуватися всіма вигодами життя в столиці, мати все необхідне для повноцінного життя і відпочинку. Поруч з вашим будинком будуть розташовані історичні та культурні пам'ятки, найкращі концертні майданчики і клуби, безліч гастрономічних закладів, елітні навчальні установи, сучасні торговельні та бізнес центри, різноманітні магазини, салони і фітнес-клуби.

Таким чином, купити квартиру в новобудові в центрі Києва, це:

  • Безпосередня близькість основної культурної, ділової, соціальної, розважальної інфраструктури столиці;
  • Економія часу на вирішення робочих і побутових питань;
  • Хороша транспортна логістика;
  • Високий рівень особистої зручності і комфорту.

ЖК «Іллінський» продаж квартир в центрі Києва

Серед новобудов, що пропонують продаж квартир в центрі Києва, осібно стоїть ЖК «Іллінський». Унікальний проект розташований в історичному центрі на Подолі. Житлові комплекси в центрі Києва, в своїй більшості, не можуть похвалитися такою локацією. Забудовник ретельно підібрав місце розташування комплексу – територія навколо просякнута духом історії та культурної спадщини.

З вікон новобудови в центрі Києва відкриваються неперевершені краєвиди на Дніпро і зелені схили Володимирської гірки. Поділ завжди вабив цінителів прекрасного і новий житловий комплекс стане гідною прикрасою території старовинного міста. Проект має каскадну поверховість, яка забезпечує прекрасну оглядовість і підкреслює рельєф старовинного району Києва.

Якщо ви розглядаєте квартири в Києві, центр культури і історії столиці – Поділ стане кращим вибором! Зверніться до відділу продажів, менеджери допоможуть підібрати квартиру, що оптимально підходить до індивідуальних вимог.

Житловий комплекс «Іллінський» – це будинок, який чекає саме на вас!

Жилой комплекс «Ильинский»
ул. Набережно-Крещатицкая, 21 02000 Киев
+380 (044) 393-99-86