Житловий комплекс Illinsky House отримав міжнародне визнання

Команда проєкту Illinsky House з гордістю повідомляє, що комплекс був удостоєний престижної міжнародної нагороди у конкурсі European Property Awards в номінації Mixed Use Development. Для нас це визнання нашої плідної роботи над проектом. Ми дуже пишаємося цим досягненням, адже на конкурс ретельно відбираються проєкти з усього світу. Колегія журі оцінювала такі якості проєкту, як дизайн, якість, сервіс, інновації та оригінальність. ЖК Illinsky House виграв у конкурентній боротьбі з іншими європейськими проектами. Оголошення переможців відбулося 2 грудня 2021 року на онлайн нагородженні, що було вперше в історії через ковідні обмеження.

ЖК Illinsky House - це приватний гармонійний простір для життя, що знаходиться на Подолі — в історичному та культурному серці Києва. В житловому комплексі передбачений підземний паркінг, що нещодавно увійшов у рейтинг ресурсу ЛУН, професійний консьєрж сервіс, цілодобове відеоспостереження тощо. 

Міжнародний Конкурс Нерухомості European Property Awards оцінюється незалежною комісією із 80 членів журі – експертів у галузі нерухомості. Премія проводиться вже 30 років та охоплює понад 45 різних категорій житлової та комерційної нерухомості.

Жилой комплекс «Ильинский»
ул. Набережно-Крещатицкая, 21 02000 Киев
+380 (044) 393-99-86