Старт продажів в ЖК ILLINSKY HOUSE

Комплекс розташований в історичному центрі Києва – на Подолі. Відмітна особливість комплексу – неймовірні краєвиди на Дніпро, Володимирську гірку і старий Поділ. Усі визначні пам'ятки, а також основні об'єкти ділової та соціальної інфраструктури, знаходяться поруч.

ЖК «Іллінський» складається з двох будівель, виконаних в стилі сучасної класики з урахуванням особливостей існуючої історичної забудови. Будинки мають каскадну поверховість – від 5 до 9 поверхів, в залежності від секції. Саме таке архітектурне рішення забезпечує прекрасну оглядовість з вікон всіх квартир. Висота забудови не перевищує визначену чинним Генпланом Києва позначку в 27 м.

До продажу пропонуються 1-, 2-, 3-х кімнатні квартири і комерційна нерухомість різних типів. На старті продажів житло доступне за ціною від 38 000 грн за м кв.

Територія з охороною, двір без машин, підземний паркінг, унікальний ландшафтний дизайн гарантують максимальний рівень комфорту і безпеки мешканців.

Будівництво ведеться з урахуванням всіх норм і вимог законодавства України. Застосування передових технологій і досягнень у будівництві, використання натуральних екологічно чистих матеріалів і сучасних інженерних рішень гарантує енергоефективність, міцність і безпеку житлового комплексу.

Запрошуємо детально ознайомитися з проектом у відділі продажів:
Київ, вул. Іллінська, 22
(044) 393-99-90

Жилой комплекс «Ильинский»
ул. Набережно-Крещатицкая, 21 02000 Киев
+380 (044) 393-99-86