Комерційна нерухомість в ЖК Illinsky House – ключ до успіху вашого бізнесу

 

В ЖК Illinsky House представлений широкий вибір бізнес-рішень для будь-якого формату. Концепція комплексу передбачає збалансовану пропозицію по комерційним приміщенням з урахуванням потреб різних видів підприємництва. Сотні квадратних метрів комерційної нерухомості для магазинів, ресторанів, офісів, коворкінга та навіть апарт-готелю призначені для задоволення потреб резидентів та розвитку вашого бізнесу.

Особливості комерції ЖК Illinsky House:

  • Локація – ЖК Illinsky House розташований на Подолі на першій лінії вулиці Набережно-Хрещатицька. До будинку зручно під'їхати на автомобілі або завітати під час прогулянки центральною частиною міста.
  • Функціональні квадратні метри – всі комерційні приміщення мають вільне планування, що дозволяє ефективно використовувати простір, оптимально зонуючи його для ваших цілей.
  • Стелі висотою від 3 до 4,8 м – розширюють можливість реалізувати дизайнерські задумки при оформленні приміщення, додають камерності та підкреслюють статус вашого бізнесу.
  • Великий вибір – вашій увазі пропонуються як фасадні приміщення так і з виходом у внутрішній двір. 

Запрошуємо завітати до відділу продажу та особисто переконатися у перевагах комерційної нерухомості у ЖК Illinsky House!

Відділ продажу: Київ, вул. Іллінська, 22

Жилой комплекс «Ильинский»
ул. Набережно-Крещатицкая, 21 02000 Киев
+380 (044) 393-99-86