Illynsky House у центрі уваги

Шановні інвестори, ми раді повідомити, що житловий комплекс «Ільїнський» знову у центрі уваги: незалежний інформаційний бізнес ресурс Mind.ua відзначив наш проєкт у розгорнутому матеріалі про улюблений район містян та гостей столиці - Поділ. 
Ми впевнені, залишатися байдужим неможливо, коли у тебе є можливість кожного дня прокидатись в історичному центрі міста, надихатись архітектурними перлинами столиці, тому не дивно, що локація, у якій розташований Illinsky House вимагає від забудовників виняткового ставлення та уваги. Саме інноваційні рішення та масштабний підхід до вирішення проблем забудови Подолу дозволяють майбутньому житловому комплексу з легістю стати частиною історичного Києва та зручним житлом водночас. 
Ми приємно вражені, що наша кропітка праця над проєктом була оцінена журналістами видання, а житловий комплекс зміг гармонійно вписатися в багатогранний архітектурний ансамбль Подолу. 
Ознайомитися зі статтею порталу Mind.ua можна за посиланням: Чарівність та амбіції Подолу: як стати своїм в історичній забудові | Mind.ua

 

Жилой комплекс «Ильинский»
ул. Набережно-Крещатицкая, 21 02000 Киев
+380 (044) 393-99-86