Хід будівництва станом на 31.07.2022

Житловий комплекс бізнес-класу, що зводиться у самому серці Подолу. Два будинки на 125 квартир з підземним паркінгом та просторами для відпочинку.

 

Будинок 1

Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду виконані на понад 40%. Роботи з освітлення фасаду підходять до фіналу. Його готовність 95%. Тривають роботи з влаштування «мокрого» фасаду, виконано понад 20% робіт. Добігає до кінця й штукатурення стін, виконано 80% робіт.

Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та пожежного захисту, слабострумних мереж та ліфтового обладнання виконані на понад 90%. Завершуються й роботи з влаштування стяжок.

В процесі роботи з встановлення помпової станції. Готовність робіт — 85%. Готовність робіт з монтажу інженерних люків складає понад 65%.

Стартували роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів й кошиків під кондиціонери.

 

Будинок 2

Стартували роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. Тривають роботи з влаштування «мокрих» фасадів, виконано на 25%. Освітлення фасаду виконане на 70%.

Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж виконане на 90%. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання.

Влаштування стяжок на фінішній прямій й становить понад 90%. Влаштування штукатурки триває, готовність майже 60%. Стартували роботи з влаштуванню закладних деталей огороджень балконів.

 

Паркінг

Монтаж систем спринклерного пожежогасіння на фінішній прямій та становить 90%. Монтаж систем димовидалення виконаний на 80%.

 

Внутрішній двір (стилобатна частина)

Завершено роботи з влаштування гідроізоляції.

 

Зовнішні мережі

Роботи з встановлення зовнішніх мереж водопостачання та каналізації виконані на 90%. Також завершуються роботи з встановлення зовнішніх мереж теплопостачання.

Жилой комплекс «Ильинский»
ул. Набережно-Крещатицкая, 21 02000 Киев
+380 (044) 393-99-86