Хід будівництва станом на 30.11.2022

Будинок 1
Фасад світлопрозорий (вхідні групи), фасад світлопрозорий з ПВХ та фасад світлопрозорий зі СПОК алюмінію — роботи завершені. Активно ведуться роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду, на фініші роботи зі встановлення його освітлення. Тривають роботи з влаштування мокрого фасаду. 
Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж добігають кінця. Системи пожежного захисту встановлені. Завершено роботи й з влаштування стяжок. 
Активно ведуться роботи з встановлення помпової станції. Готовність — 95%. Монтаж інженерних люків готовий на 80%. Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів. Готовність — 80%. Встановлені квартирні дверні блоки.


Будинок 2
Фасад світлопрозорий (вхідні групи), фасад світлопрозорий (ПВХ) та фасад світлопрозорий (СПОК алюміній) — роботи завершені. Ведуться роботи з влаштування мокрих фасадів — виконані на 65%. Встановлюється освітлення фасаду. Готовність — 75%.  
Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж на фінальній стадії. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання. Завершені роботи з влаштування стяжок та роботи з влаштування штукатурки. 
Активно ведуться роботи з встановлення закладних деталей огороджень балконів. Готовність — 45%. Завершений монтаж системи пожежного захисту, а також монтаж ліфтового обладнання.


Паркінг 
Роботи з монтажу систем спринклерного пожежогасіння завершені. Монтаж систем димовидалення готовий на 85%. 


Внутрішній двір (стилобатна частина)
Завершено роботи з влаштування захисного шару гідроізоляції внутрішнього двору.


Зовнішні мережі
Завершено роботи з встановлення зовнішніх мереж водопостачання. Добігли кінця й роботи з встановлення зовнішніх мереж каналізації К2. Також завершені роботи з встановлення зовнішніх мереж теплопостачання. 

Жилой комплекс «Ильинский»
ул. Набережно-Крещатицкая, 21 02000 Киев
+380 (044) 393-99-86