Динаміка будівництва станом на 1 листопада 2022 року

Шановні клієнти, як і щомісяця, звітуємо про хід будівництва. Надаємо інформацію станом на 1 листопада 2022 року.

 

Будинок 1

Фасад світлопрозорий (вхідні групи) виконаний на 85%. Фасад світлопрозорий (ПВХ) виконаний на 90%. Фасад світлопрозорий (СПОК алюміній) завершений. Ведуться роботи з влаштування НВФ фасаду. Ведуться роботи з встановлення освітлення фасаду, готове на 95%.

Тривають роботи з влаштування «мокрого» фасаду. Роботи виконані на понад 40%. Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж майже завершені. Завершені роботи й з монтажу ліфтового обладнання.

Активно ведуться роботи з встановлення помпової станції. Готовність — 85%.  Монтаж інженерних люків готовий на понад 70%. Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів.

 

Будинок 2

Фасад світлопрозорий (вхідні групи) готовий на 80%. Фасад світлопрозорий (ПВХ) завершений. Фасад світлопрозорий (СПОК алюміній) завершений.

Ведуться роботи з влаштування НВФ фасаду. Готовність — 12%. Ведуться роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Виконані на 55%. Освітлення фасаду виконане на 75%.

Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту, слабострумних мереж майже завершене. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання.

Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів. Готовність — 25%.

 

Паркінг

Роботи з монтажу систем спринклерного пожежогасіння виконані на 90%. Монтаж систем димовидалення завершений на 85%.

 

Внутрішній двір (стилобатна частина)

Завершено роботи з влаштування захисного шару гідроізоляції.

 

Зовнішні мережі

Добігають кінця роботи з встановлення зовнішніх мереж водопостачання. Ведуться роботи з встановлення зовнішніх мереж каналізації К2. Готовність — 70%. Майже завершені роботи по встановленню зовнішніх мереж теплопостачання. Готовність — 90%.

 

Жилой комплекс «Ильинский»
ул. Набережно-Крещатицкая, 21 02000 Киев
+380 (044) 393-99-86