Alliance Novobud створив атмосферний фотопроєкт про любов до Подолу

Зіркова родина корінних киян Ірини та Вячеслава Дюденко стали героями великого фотопроєкту, присвяченого Подолу, весні та клубному будинку Illinsky House. Ірина Дюденко, режисерка-постановниця шоу-програм та конкурсів краси, Вячеслав Дюденко, стиліст зачісок, власник преміального салону DYUDENKO art of hair.

Герої фотосесії ідеально відчули атмосферу історичного місця та самого клубного будинку. У своїх образах для семи різнопланових локацій Ірина та Вячеслав відтворили власні враження та емоції від перебування на будівельному майданчику: від захвату запаморочливими краєвидами, які відкриваються з вікон Illinsky House, до поваги за високу якість будівництва та застосування натуральних матеріалів для оздоблення як фасаду, так і внутрішніх просторів.

Фотопроєкт «Клубний будинок Illinsky House: як краєвиди та дух Подолу надихають на створення нових історій» вийшов на шпальтах порталу про світське життя, моду та подорожі JetSetter.ua. Матеріал наповнений не лише якісними світлинами (фотограф Андрій Заводов), а й роздумами головних героїв, корінних киян, щодо феномену сучасного Подолу, важливості його розвитку та необхідності появи тут нових будівель з виваженою архітектурою. Особливе місце у фотопроєкті займає клубний будинок Illinsky House, який стане, на думку Вячеслава Дюденка, зразком мистецтва архітектури поза часом.

Для креативної команди департаменту маркетингу Alliance Novobud це вже другий фотопроєкт, який був відзнятий на будівельному майданчику одного з комплексів девелопера (перший фотопроєкт вийшов у березні та був присвячений Montreal House):

«Задумуючи проєкт, ми мали на меті звірити емоції та прагнення тих, хто спроєктував та будує клубний будинок Illinsky House, з враженнями реальних людей, його потенційних резидентів. Саме зараз, коли будинок практично готовий, легше уявити себе його мешканцем, відчути атмосферу та зручність локації, аніж просто дивлячись на рендери чи гортаючи рекламний буклет. Головними героями фотопроєкту стала креативна та успішна родина корінних киян, які, як ніхто інший, цінують дбайливе ставлення до забудови Подолу та знають ціну якості й рівень комфорту помешкання в одному з кращих районів столиці» — розповіла Ірина Міхальова, директорка з маркетингу Alliance Novobud.   

Нагадаємо, що клубний будинок Illinsky House — яскравий представник сучасної та виваженої забудови Подолу. Два будинки з містким дворівневим підземним паркінгом гармонійно вписуються в природний та урбаністичний контекст низинної частини історичного центра Києва. «Тиха» архітектура проєкту підкреслює дбайливе ставлення до історії Подолу. Для будівництва клубного будинку в стилі неокласики використовуються інноваційні технології та натуральні матеріали. В оздобленні фасадів та внутрішніх просторів домінують натуральний камінь, декоративна цегла та керамограніт. Введення в експлуатацію заплановане на III квартал 2023 року.

Жилой комплекс «Ильинский»
ул. Набережно-Крещатицкая, 21 02000 Киев
+380 (044) 393-99-86