Alliance Novobud та СК «БРОКБІЗНЕС» першими на ринку страхують майнові права та готові квартири з урахуванням воєнних ризиків!

27 вересня 2022 року девелопер Alliance Novobud в партнерстві зі страховою компанією «БРОКБІЗНЕС» презентували ринку пакет добровільних страхових продуктів: страхування майна, страхування ризику втрати майнових прав інвестора в об’єкт нерухомості, що будується, та страхування від нещасного випадку. В усіх трьох страхових продуктах враховані воєнні ризики, що є унікальним для страхового та будівельного ринків.

 

«Впровадження страхування з воєнними ризиками на нерухомість та інвестиції — наша реакція на соціально-економічну ситуацію в країні. Ми розуміємо побоювання клієнтів й прагнемо надати їм додаткових гарантій зі збереження їхніх активів, тому звернулися до надійної та досвідченої страхової компанії «БРОКБІЗНЕС». Партнери оперативно відреагували на запит та розробили не один, а відразу кілька страхових продуктів з воєнними ризиками» — зазначила Ірина Міхальова, директорка з маркетингу  Alliance Novobud.

 

За умовами оновленої програми «Квартира-Експрес» майно буде захищене не лише від стандартних ризиків (пожежа, стихійне лихо або пошкодження водою), а й від втрати та пошкодження внаслідок воєнних ризиків:

  • вибух або пряме потрапляння боєприпасів, що містять вибухові речовини;                          
  • артилерійських, мінометних, ракетних боєприпасів, мін, бомб та боєголовок, керованих та балістичних ракет, крім ядерної, біологічної, та хімічної зброї;
  • падіння на застраховане майно повітряних суден військових типів та/або дистанційно пілотованих об’єктів чи їхніх частин, а також розливу палива, що знаходиться в баках цього літального апарату.

За програмою добровільного страхування ризику втрати майнових прав інвестора в об’єкт нерухомості, що будується, майбутній власник буде захищений від збитків понесених через втрату майнових прав на об‘єкт нерухомості внаслідок: націоналізації, техногенної аварії, військових дій, незалежних від страхувальника обставин, а саме: пожежі, вибухів, аварій, стихійних лих.

 

Програма добровільного страхування від нещасного випадку захищає від травм, тимчасової/стійкої втрати працездатності, загибелі або смерті внаслідок нещасного випадку та внаслідок воєнних ризиків: поранення, контузії, каліцтва, бойових уражень або дій з боку противника у разі застосування стрілецької зброї, гранат та/або в результаті вибуху артилерійських снарядів, мінометних мін, ракетних боєприпасів, авіабомб та боєголовок, керованих та балістичних ракет, крім ядерної, біологічної та хімічної зброї.

 

Усі три страхові продукти можна буде оформити у відділах продажу Alliance Novobud під час укладання угоди. Оформлення продуктів займе до 15 хвилин часу. Огляд майна, його опис та оцінку проводити не потрібно.

 

Більше інформації у відділах продажу Alliance Novobud:

м. Київ, вул. Іллінська, 22, тел. +38 (044) 344-06-91.

Жилой комплекс «Ильинский»
ул. Набережно-Крещатицкая, 21 02000 Киев
+380 (044) 393-99-86